Online yoga lessen

Welkom in de online yoga studio.

Volg je graag yogales waar en wanneer jij wil? In de online yoga studio geef ik wekelijks twee lessen live via zoom. Deze lessen worden ook opgenomen, zodat je ze uitgesteld kan kijken waar en wanneer het jou uitkomt. Daarnaast is er ook nog veel meer voor alle deelnemers in de online studio.


online yoga les

Waarom online yoga?

Misschien vind je het spannend om naar een groepsles te gaan of ben je liever op jezelf? De online lessen kan je volgen vanuit je woonkamer, op vakantie, je werk of op een plek waar jij je goed voelt. Je kan live mee doen met de lessen of kies ervoor om de lessen uitgesteld te kijken wanneer het voor jou past. Tijdens de live zoom lessen kan je er voor kiezen je camera uit te zetten tijdens de les, zo kan niemand je zien en is het heel laagdrempelig. 

Dit zijn de voordelen van online yoga:

 • Je kan overal kijken. Thuis, op vakantie, op je werk of een plek die jij fijn vind.
 • Kijk wanneer je wil, de lessen worden steeds opgenomen en blijven een hele tijd beschikbaar.
 • Themalessen van verschillende duurtijd zijn steeds beschikbaar in de online studio.
 • Steeds groeiende videodatabase met extra uitleg over ademhaling, houdingen en nog veel meer.
 • Niemand kan je zien, als je je prettiger voelt met de camera uit is dat prima.
 • Je kan de instructievideo’s onbeperkt bekijken, pauzeren en terugspoelen.
 • Perfect als je wat onzeker bent of voor absolute beginners, niemand kan je zien.
 • Zoom werkt op computer, tablet, gsm, zelfs op sommige tv toestellen. 

Regelmatig aan yoga doen helpt je om rust te vinden. De tijd in de les is een moment enkel voor jezelf. Je leert je lichaam en geest om telkens terug rust te vinden na de houdingen. Op lange termijn leer je jezelf dat ook toe te passen in het dagelijks leven. Je spieren worden soepeler, je wordt leniger en de algemene houding verbeterd waardoor je minder klachten hebt van nek en rugpijn. De houdingen werken ook op het spijsverteringsstelsel en de organen. Met de ademhalingsoefeningen wordt je bewuster van je ademhaling en gaat ook die verbeteren waardoor je rustiger en met meer controle gaat ademen. Tijdens de relaxatie op het einde van de les kom je weer helemaal tot rust en vind je hernieuwde energie. Tijdens een les komen al deze aspecten aan bod om zo op een holistische manier te werken aan je gezondheid, flexibiliteit en kracht.


Aanbod

De online yogalessen worden live gegeven via zoom, daarna komen ze geruime tijd in de online yoga studio zodat je ze rustig opnieuw, of uitgesteld kan bekijken als je er niet bij kon zijn. Hieronder vind je alle informatie.

Live online yogalessen op:

 • Woensdag 09:30u – 10:00u
 • Zondag 10:00u – 11:00u
 • Meedoen aan de live lessen met 1 klik op de knop in de online studio
 • De lessen worden opgenomen en blijven geruime tijd beschikbaar.
 • Steeds groeiende video database met extra uitleg over ademhalingsoefeningen, houdingen en themalessen. 
 • Maak connectie met de andere deelnemers in de privé facebookgroep.
 • Persoonlijke begeleiding met antwoorden op al je vragen.
online zoom yoga

Ervaar wat yoga voor je kan betekenen en probeer nu een week gratis de online studio. 

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen.


De yogalessen van Kristof zijn erg aan te bevelen. Er is een goede balans in de opbouw van de oefeningen. Daarnaast heeft Kristof aandacht voor iedereen zijn eigen kunnen en creëert hij een goede sfeer tijdens de lessen.”

- John

“De yoga bij Kristof is werkelijk fantastisch en overtreft alles. De begeleiding is super, de lessen zijn heel waardevol en impactvol. Je voelt het verschil onmiddellijk in je lichaam en je geniet er de dagen erna ook nog erg van. Kristof voorziet de lessen op een opbouwend tempo en tegelijk heel intuïtief, net alsof hij precies weet wat je op dat moment nodig hebt. Iedere keer opnieuw genieten dus! I’m a fan!!”

-Krista

Krista

“Fijne yoga instructeur die samen met jou naar een oplossing zoekt als je een bepaalde houding niet kan (ik was toen zwanger). Legt geduldig uit (en toont deze ook) hoe je een houding doet als je deze nog niet kent. En een hele fijne rustige stem om naar te luisteren :)”

- Julie

“De lessen van Kristof motiveren me om al mijn spieren en gewrichten regelmatig te oefenen en mij bewust te worden van het trainen van de ademhaling. Kristof geeft de instructies op een rustige manier en laat je in een ontspannen sfeer oefenen. Tegelijkertijd is Kristof iemand die je in gesprekken blijft uitdagen om je grenzen te verleggen en waar te maken wat er in je zit. Dat vind ik bijzonder aan hem. Momenteel doe ik bijna dagelijks korte yoga-en meditatieoefeningen en het is zo’n leuke gewoonte dat het niet moeilijk is om vol te houden.”

- Rozanne