Privé yoga aan huis

Er zijn veel goede redenen om privé yogales te volgen. Misschien heb je liefst yoga aan huis, volg je liever een traject op maat van jouw behoeften? Vind je een groepsles te overweldigend, of heb je juist dat ene doel voor ogen? Dan is privé yoga zeker iets voor jou. Ik begeleid je persoonlijk op jouw yoga pad. 

Na een kennismakingsgesprek bereid ik een privé yogales of traject voor op maat van jouw wensen of behoeften, aangepast aan jouw niveau. We werken aan een bepaalde houding, rond een thema of met een doel voor ogen. Ook ademhaling, meditatie en filosofie komen aan bod. Deze kunnen zelfs in aparte lessen worden gegeven om je nog meer te verdiepen.

Privé yoga of yoga aan huis

Wil je les volgen in een voor jou vertrouwde omgeving op een moment wanneer het jou uitkomt? Bij je thuis of op het werk? Even er helemaal tussenuit. Ook dat kan in een privé yogales. Ik kom naar jou thuis of een plek die voor jou past en waar jij je goed voelt. Zodat je helemaal kan genieten in een vertrouwde omgeving. 

privé yoga

Waarom privé yoga of yoga aan huis?

Yogales werd traditioneel één op één gegeven. Om zo gericht mogelijk de juiste kennis over te brengen. Tijdens een groepsles is de aandacht verdeeld over alle leerlingen. Tijdens een privé yogales sta jij centraal. Alle aandacht gaat naar jou want iedereen is anders en heeft andere behoeften. We kunnen op die manier je kennis in yoga verdiepen of even langer stil blijven staan bij een bepaalde houding met extra uitleg en oefening.

Eerste keer yoga?

Eerste keer yoga? Het kan spannend zijn om voor het eerst yoga te doen in een groepsles. Ook dan is een privé les de perfecte oplossing. Je leert de basis houdingen en ademhalingsoefeningen stap voor stap, op je eigen niveau. Daarnaast is er extra ruimte voor al je vragen zodat je de perfecte voorbereiding hebt om later op een comfortabele en ontspannende manier een groepsles te kunnen volgen.

prive yoga klankschalen

Tarieven privéles

Privéles – 60 minuten – €60

Privéles – 90 minuten – €80

De prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verplaatsingskosten. Wil je graag een privéles van een andere duurtijd of met vrienden of familie neem dan even contact op voor een offerte op maat.


“De yoga bij Kristof is werkelijk fantastisch en overtreft alles. De begeleiding is super, de lessen zijn heel waardevol en impactvol. Je voelt het verschil onmiddellijk in je lichaam en je geniet er de dagen erna ook nog erg van. Kristof voorziet de lessen op een opbouwend tempo en tegelijk heel intuïtief, net alsof hij precies weet wat je op dat moment nodig hebt. Iedere keer opnieuw genieten dus! I’m a fan!!”

-Krista

Krista

“Fijne yoga instructeur die samen met jou naar een oplossing zoekt als je een bepaalde houding niet kan (ik was toen zwanger). Legt geduldig uit (en toont deze ook) hoe je een houding doet als je deze nog niet kent. En een hele fijne rustige stem om naar te luisteren :)”

- Julie

De yogalessen van Kristof zijn erg aan te bevelen. Er is een goede balans in de opbouw van de oefeningen. Daarnaast heeft Kristof aandacht voor iedereen zijn eigen kunnen en creëert hij een goede sfeer tijdens de lessen.”

- John

“De lessen van Kristof motiveren me om al mijn spieren en gewrichten regelmatig te oefenen en mij bewust te worden van het trainen van de ademhaling. Kristof geeft de instructies op een rustige manier en laat je in een ontspannen sfeer oefenen. Tegelijkertijd is Kristof iemand die je in gesprekken blijft uitdagen om je grenzen te verleggen en waar te maken wat er in je zit. Dat vind ik bijzonder aan hem. Momenteel doe ik bijna dagelijks korte yoga-en meditatieoefeningen en het is zo’n leuke gewoonte dat het niet moeilijk is om vol te houden.”

- Rozanne