soundhealing en klankmeditatie

Soundhealing en klankmeditatie met klankschalen is een eeuwen oude manier om te ontspannen. We komen gemakkelijker in het lichaam en vanuit die rust wordt het zelfhelend vermogen geactiveerd en gestimuleerd.

Ik begeleid zowel individuele healing of meditatie sessies, als klankbaden in groep.

Soundhealing helpt je met:

  • diepe staat van ontspanning
  • activeert het zelfhelend vermogen
  • verminderd nek- en rugklachten
  • helpt bij stress en angst
  • verbeterde nachtrust
  • minder spanningshoofdpijn en migraine
soundhealing

klankbad in groep

soundhealing

Een soundhealing in groep noem ik liever een klankbad. Je maakt dan samen met de groep luisteraars een muzikale reis. Ik begeleid je naar rust met Tibetaanse en kristallen klankschalen. Eventueel worden die aangevuld met andere instrumenten. De rustige tonen en samenklanken brengen je in een diepe staat van ontspanning.

Een klankbad voor op jou evenement of bij jou thuis? Het is super tof om een klank meditatie of klankbad te ervaren met vrienden en familie. Bij jou thuis, in je yogastudio, of op een locatie naar keuze. Het is bijvoorbeeld super tof voor op een verjaardagsfeest, vrijgezellendag, trouwfeest, babyborrel, live begeleiding voor je meditatie of yogales.

Ben je nieuwsgierig? Ik geef elke week een korte gratis online klankbad. Je kan zelfs uitgesteld kijken als je er live niet kan bij zijn.


individuele soundhealing

Een individuele soundhealing werkt diep en intens. We starten steeds vanuit jou noden van het moment en bepalen van daaruit de intentie voor de klanksessie. Dit kan gaan van een ontspanning, meditatie of klankmassage tot een energetische behandeling bij fysieke en mentale pijn. We kunnen met de klankschalen op het lichaam werken waardoor de trilling nog sterker resoneert met je lichaam en geest. Er is na de sessie nog ruimte voor reflectie en eventuele coaching. Een individuele sessie werkt ook na de sessie nog door.

soundhealing

groep soundhealings agenda:

Donderdag 22/09/2022 20.00u

Brugstraat 83, 2960 Brecht (Sint-Job)


wat is soundhealing

De klanken en trillingen van de klankschalen en andere instrumenten brengen je in een diepe staat van ontspanning. Elke energie heeft een frequentie en een trilling. Elk atoom van ons lichaam heeft een trilling, elke trilling is terug te brengen tot een geluid, zelfs als is het voor ons niet hoorbaar, het is er toch. Zo kunnen we ons lichaam als het ware “stemmen”. Vanuit jou intentie en op een manier die jij op dat moment het meest nodig hebt.

Vanuit die diepe staat van ontspanning zal je zelfhelend vermogen beter werken, rug- en nekklachten verminderen. Het verminderd stress, angst en depressie. Verlaagt de bloeddruk en verbetert de werking van organen. Het maakt het hoofd leeg en stress gerelateerde klachten zullen beter worden. Hierdoor heb je minder last van hoofdpijn of migraine. Je nachtrust zal verbeteren en dat gevoel van ontspanning zal je ook helpen in het dagelijks leven.

We bestaan voor 70% uit water. Water is een perfecte geleider voor geluid. De verschillende frequenties zijn te zien als patronen in het water. We nemen niet alleen de trilling op met de oren, maar luisteren we met ons hele lichaam. De trillingen verspreiden zich door het lichaam om van daaruit, van binnen uit rust en ontspanning te brengen. De frequenties werken op fysiek, energetisch en spiritueel niveau. De trillingen stromen door ons lichaam en brengen het mentaal en fysiek terug in balans, of harmonie.